Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συναντήθηκε με την χρυσή αθλήτρια του Παγκρατίου Δανάη Αλεξάκη

Μια ιδιαίτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης όπου ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης δέχθηκε την αθλήτρια Δανάη Αλεξάκη του Ορφέα Αλεξανδρούπολης που κατετάγη πρώτη στην κατηγορία της στο 8ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Λιθουνία τον Νοέμβριο. Η νεαρή αθλήτρια συνοδευόταν από τον προπονητή της Σωτήρη Τραμουντάνη.

Στα 22 της χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το κάτω παγκράτιο, έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών της στη μαγειρική.

Από την πρώτη επαφή, όπως λέει ένιωσε να… εθίζεται, πως είχε βρει το χώρο στον οποίον ταιριάζει καλύτερα από οπουδήποτε αλλού! Η αθλήτρια Danai Alexaki του A.S Orfeas Alexandroupolis με προπονητή της τον Σωτήρης Τραμουντανης κατετάγη πρώτη στην κατηγορία της στο 8ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Λιθουνία τον Νοέμβριο. Εργάζεται στην εστίαση και πηγή δύναμης για εκείνην είναι η οικογένεια της και ο προπονητής της.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με την αθλήτρια και τον προπονητή της, είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει και να την συγχαρεί για τις διακρίσεις που απέσπασε τα τελευταία χρόνια σε πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου.

Η Δανάη μοιράστηκε με τον δήμαρχο τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ο Δήμαρχος με τη σειρά του της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην κατάκτηση των επόμενων στόχων της.