Super League: «Ήρωας» με δύο γκολ ο Θυμιάνης «εκτέλεσε» την ΑΕΚ, μοιραίος ξανά ο Αθανασιάδης

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να πάρει το τρίποντο στις Σέρρες, καθώς ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με δέκα παίκτες πήρε τον βαθμό στο φινάλε με τον Θυμιάνη στο 90+4′. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Ρότα στο 16′, ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 39′ και ο Λιβάι Γκαρσία έκανε το 2-1 στο 45′.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Γκαρσία έδωσε στον Ρότα μέσα στην περιοχή και αυτός με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μπαίνοντας μόνος του στην εστία.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με τον Θυμιάνη στο 39ο λεπτό. Μετά από ωραία επίθεση των γηπεδούχων, ο Μούργος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο αρχηγός του Πανσερραϊκού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι κιτρινόμαυροι φώναξαν έξι λεπτά νωρίτερα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έπρεπε να αποβληθεί για κλωτσιά στον Λιβάι Γκαρσία στο κεφάλι.

Η ΑΕΚ ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Τσούμπερ βρήκε τον Γκαρσία μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ σκόραρε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπέργκστρεμ στο 64ο λεπτό για μαρκάρισμα στον Γκαρσία. Όμως αυτό δεν τους λύγισε και βρήκαν το γκολ στο φινάλε του ματς. Ο Αθανασιάδης έκανε ολέθριο λάθος, καθώς έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Θυμιάνης από κοντά σκόραρε στο 90+4′, κάνοντας το 2-2.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (80′ Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Σοφιανός (58′ Τομάς), Μούργος (81′ Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός (66′ Γκοτζαμανίδης), Άλεξιτς.

ΑΕΚ (Mατίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (79′ Μήτογλου), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον (46′ Σιμάνσκι), Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (79′ Τσούμπερ), Γκαρσία.