Super League: Με σούπερ Γερεμέγεφ και βασικούς Ιωαννίδη και Λοντίγκιν πέρασε με τριάρα από τον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ ο οποίος ήρθε από τον πάγκο για να λύσει το “γόρδιο δεσμό” για το τριφύλλι, να σκοράρει δευτερόλεπτα ουσιαστικά με την είσοδο του στο ματς και με την παρουσία του από τη στιγμή που μπήκε στο ματς μέχρι το φινάλε να είναι καταλυτικός για τους πράσινους ώστα να κερδίσουν με 3-0 στο Βόλο.

Το τριφύλλι επέστρεψε έτσι στη νίκη μετά από δύο σερί ήττες και προσωρινά με 34 βαθμούς βρέθηκε στην κορυφή, δύο πάνω από τον ΠΑΟΚ και τρεις από ΑΕΚ και Ολυμπιακό που παίζουν την Πέμπτη. Μετά την επιστροφή στα τρίποντα κόντρα σε μια ομάδα που βρισκόταν σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός θα κάνει και ήρεμα Χριστούγεννα.

Για να φτάσει το τριφύλλι στη νίκη έπρεπε να έρθει ο Γερεμέγεφ και να σκοράει το τρίτο του γκολ σε τρίτη εμφάνιση για να ανοίξει το σκορ για τους πράσινους.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αράο πέτυχε το δεύτερο τέρμα του τη φετινή σεζόν με κεφαλιά και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για τους πράσινους.

Ενώ το 3-0 ήρθε μετά από μια ωραία έμπνευση του Γερεμέγεφ και ψαλιδάκι και αρκετή δόση τύχης για το τριφύλλι.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68′ Κορνέτ), Μύγας (68′ Κίτσος), Άλχο, Τσοκάνης (63′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67′ Ντέλετιτς), Γκαρσία, Μωραΐτης (74′ Μπερτόλιο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ (82′ Γεντβάι), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Πέρεθ (61′ Ζέκα), Μπερνάρ (73′ Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (62′ Γερεμέγεφ), Παλάσιος, Βιλένα (82′ Τσοκάι), Ιωαννίδης.