Γ’ Εθνική: Ανατροπή της ανατροπής και ήττα μετά από… 58 ημέρες για τον Ορέστη Ορεστιάδας στο πλαστικό της Ευκαρπίας

Την δεύτερη μόλις ήττα του στο πρωτάθλημα και την πρώτη μετά από 58 ημέρες και εννιά αγώνες είχε ο Ορεστης Ορεστιάδας στο πλαστικό της Ευκαρπίας από την τοπική Νίκη με 3-2 που καιγόταν για τους βαθμούς σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο σκορ, αρκετές φάσεις και χαλαρές άμυνες.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην Χανιώτη που τους αήττητο σερί 7 αγώνων ήθελαν αυτοί με την σειρά τους να χαλάσουν το σερί του Ορεστη και μπήκαν δυνατά στο ματς. Στο 25′ ο Ξανθόπουλο στο 25′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Ωστόσο με βάση την εξέλιξη του ματς κανείς δεν περίμενε την αντίδραση του ματς και με την αντίδραση του Δημήτρη Πασχαλίδη που σκόραρε δις σε ένα δεκάλεπτο. Στο 30′ από πάσα του Λογαρά ο Πασχαλίδης έκανε το 1-1 και στο 40′ η έξυπνή κάθετη πάσα του Τηλέγραφου στον φετινό σκόρερ του Ορέστη που νίκησε τον Καραπατσιά και έκανε το 1-2 φτάνοντας τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο η Νικη Ευκαρπίας μπήκε αποφασισμένη στο ημίχρονο για την μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μποζίδη που σκόραρε επίσης δις. Ετσι στο 56′ ο Μποζίδης ισοφάρισε σε 2-2 και ο ίδιος παίκτης στο 67′ σημείωσε το τελικό 3-2 φτάνοντας τα οχτώ τέρματα στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας την φημολογία και τα προγνωστικά των στοιχηματικών εταιρειών που έδιναν ακλόνητο φαβορί τους Θεσσαλονικείς αν και υστερούσαν 11 βαθμούς από τους αήττητους ένα δίμηνο Εβρίτες.

Με την ήττα του αυτή ο Ορέστης μετά από καιρό έπεσε τέταρτος με 32 βαθμούς και την νέα χρονιά φιλοξενεί σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα την πέμπτη και ανεβασμένη Χανιώτη του Θάνου Τοπούζη. Από την άλλη η Ευκαρπία κάνοντας ενα εκπληκτικό δίμηνο με μια ήττα στα τελευταία της 10 ματς και 6 νίκες έφτασε τους 24 βαθμούς και βλέπει την υπόθεση σωτηρία στόχο εφικτό πριν την αναμέτρησή της για την 17η αγωνιστικη με την άλλη Μπαρτσελόνα της κατηγορία τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς που έχει 16 βαθμούς σε 6 αναμετρησεις.

Διαιτητης ήταν ο Ασβεστόπουλος με βοηθούς τους Κονισπολιάτη και Πολυχρονίδου από την ΕΠΣ Κιλκίς.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης- Ταξιδης):Καραπατσιας, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Μπαλαμπανίδης, Ράνδζης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Πανυτσιδης, Μποζιδης, Ξανθόπουλος

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λογαράς, Γκιντίδης (45′ Σπυρόπουλος), Ασπιώτης (62′ Πεταλωτής), Θεμελής, Τσιεγγελίδης (62′ Δημητριάδης), Τηλέγραφος, Σταματόπουλος, Οτέμπερης (66’Αγγος), Αντωνόπουλος, Πασχαλίδης (66′ Τουμπάρης).