Volley League: Ο Παναγιώτης Μποζίδης του Άθλου Ορεστιάδας αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής (+video)

Ο πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας Παναγιώτης Μποζίδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.

Ο 21χρονος Ορεστιαδίτης “μαέστρος”, ερχόμενος από τον πάγκο ως αντικαταστάτης του Καναδού συμπαίκτη του Τόμας Σόρρα, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας μας στην ιστορική νίκη επί του Πηγάσου στην Πολίχνη με 3-2 σετ.

Σημείωσε 3 πόντους με 1/1 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και έναν άσσο αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως με την είσοδο του γύρισε τη ροή του αγώνα και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη παρότι έχανε με 2-1 σετ.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Παναγιώτης Μποζίδης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola και η πρώτη φορά που αθλητής του Άθλου μας λαμβάνει διάκριση MVP τη σεζόν 2023-24.

Είναι η 2η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του Άθλου Ορεστιάδας μετά τον Λίβυο Μοχάμεντ Αλγκούλ την 11η αγωνιστική της σεζόν 2022-23.

Ο Παναγιώτης Μποζίδης είναι γεννημένος στην Ορεστιάδα 17/01/2002, έχει ύψος 1.92 και είναι γιος του Θεόδωρου Μποζίδη που ήταν ο πασαδόρος της μεγάλης ομάδας του Α.Ο. Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση της διάκρισης του Παναγιώτη Μποζίδη έγινε με πανηγυρικό τρόπο από τον προπονητή του Κριστιάν Τσιτιγκόι: «Χαίρομαι πολύ που κατέκτησα το βραβείο του MVP. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου γιατί δεν τα κατάφερα μόνος. Επίσης ευχαριστώ τον κόουτς που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έβαλε μέσα για να αποδείξω ότι μπορώ να καταφέρω πολλά πράγματα. Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα γίνονται. Τα καλύτερα έρχονται»».