ΕΠΣ Ξάνθης: Πέταξε εκτός τον κυπελλούχο Ορφέα Ξάνθης ο Άρης Αβάτου και πέρασε ως φαβορί στα ημιτελικά

Ο Άρης Αβάτου επικράτησε με 0-2 στο γήπεδο του ΑΟΞ επί του περσινού κατόχου και πολυνίκη Ορφέα Ξάνθης, πήρε ρεβανς για τον περσινό αποκλεισμό του και έγινε η 4η ομάδα που κλείδωσε την παρουσία της στα ημιτελικά του θεσμού.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή επιβεβαίωσε στο γήπεδο την διαφορά κατηγορίας και αν και είχε το μυαλό στο ματς πρωταθλήματος με τον Νέστο Χρυσούπολης πήρε δίκαια την νίκη πρόκριση κόντρα σε ένα από τα φαβορί του θεσμού. Ο Αρης είχε δοκάρι ατο 3′ με τον Σαμπανίδη, με τον σκόρερ του Αβατου να κάνει το 0-1 στο 27′. ΤΟ άβατο πίεσε αλλά ο Γεωργούσης ήταν σε καλή ημέρα και νικήθηκε από τον Ψεμματά στο 55′ που διαμόρφωσε το τελικό 0-2 (φωτο thraki.com).

Έτσι ατα ημιτελικά συνεχίζουν ο ΑΟΞ, ο Παύλος Μελας Κουτσού, ο Άρης Πετεινού και ο Άρης Αβάτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Σαββόγλου και Τόσκα.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Καρύδης (37′ Ισά Ογλού, 60′ Χιντ Ιμέρ), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μπουρδούνης, Ξαντινίδης, Μπογιατζίδης, Κρέκα, Βρίγκος.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Λεωντσάκος (88′ Καραμανίδης), Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς (77′ Θεοδωρόπουλος), Κουτσός, Σαμπανίδης, Χασάνογλου (62′ Αραμπατζής), Κοντογιαννίδης (88′ Παπαχρήστου), Θεολόγου (88′ Πεντεζίδης).