ΕΠΣ Έβρου: Ξαφνικό τέλος μετά από σχεδόν μια πενταετία για Ακρίτα Ορμενίου και Παναγιώτη Κύρου

Μετά την ήττα από την ΠΑΕ Ριζίων η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Κύρου.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εκτίμηση στο πρόσωπό του δεν αλλάζει και πως το όνομά του έχει ήδη γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ακρίτα Ορμενίου.

Θυμίζουμε ότι πέρσι μαζί είχαν πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο Α’ κατηγορία αλλά δεν ανέβηκαν καθώς δήλωσαν να παραμείνουν στη Β’.

Ο Ακρίτας Ορμενίου μετά από οχτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση έχοντας 12 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον επί 4,5 χρόνια προπονητή μας Panagiotis Kurou. Με γνώμονα το καλό της ομάδας και μετά από μία ειλικρινή συζήτηση χωρίζουν φιλικά οι δρόμοι μας.

Ο Παναγιώτης σε αυτά τα 4,5 χρόνια δημιούργησε μία από τις καλύτερες ομάδες που έχει παρουσιάσει ο Ακρίτας Ορμενίου, δουλεύοντας εντατικά, μεθοδικά και με επιμονή με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζοντας το κατά τεκμήριο καλύτερο ποδόσφαιρο εδώ και μία τετραετία, ποδόσφαιρο σύγχρονο και μοντέρνο που δύσκολα συναντάς σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι η μετέπειτα πορεία του θα είναι ξεκάθαρα ανοδική και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς.

Έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας και θα είναι πάντα ένας από εμάς. Εις το επανειδήν κόουτς, πάντα Ακριτάρα💙🤍💙🤍!!!