ΕΠΣ Έβρου: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση-προεπιλογή αθλητριών για την Μεικτή Ομάδα Κ15 γυναικών

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής» η πρώτη προπόνηση-προεπιλογή αθλητριών οι οποίες θα στελεχώσουν την μικτή ομάδα της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ που θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης ποδοσφαίρου γυναικών Κ15 για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Χρηστούδης, παρουσία των προπονητών των γυναικείων ομάδων του νομού Έβρου καθώς και του Προέδρου Παντελή Χατζημαρινάκη και μελών του ΔΣ της Ένωσης, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Θ’ ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες προπονήσεις έως την έναρξη των αγώνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής» η πρώτη προπόνηση-προεπιλογή αθλητριών οι οποίες θα στελεχώσουν την μικτή ομάδα της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ που θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης ποδοσφαίρου γυναικών Κ15 για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο προπονητής της ομάδας κ Χρηστούδης, παρουσία των προπονητών των γυναικείων ομάδων του νομού μας καθώς και του Προέδρου και μελών του ΔΣ της ´Ένωσης μας, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Θ ‘ ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες προπονήσεις έως την έναρξη των αγώνων.
Καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια.