Γ’ Εθνική: Οξυγόνο για την ομάδα του Στολτίδη! Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε η κρίσιμη αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Άρη Αβάτου

Σε ένα πολύ σημαντικό αγωνα κυρίως για τους Δραμινούς η Δόξας Δράμας επικράτησε από το πρώτο μέρος με 2-0 του Άρη Αβάτου και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.

‘Οπως μας ενημερώνει το dramasport στο πρώτο μέρος η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο ματς και κατάφερε μόλις στο 3′ με πολύ ωραίο σουτ του Γιάννη Περσίδη έξω από την περιοχή να προηγηθεί με 1-0. Οι μαυραετοί πήραν ψυχολογία από το γρήγορο γκολ και αφού απείλησαν με τον Μπρατσιάνι στο 26′, στο 28′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο συρτό σουτ του Δημήτρη Κυριακίδη μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση μετά το 30′ και είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 34′ σε κεφαλιά του Νίκου Σαμπανίδη στο οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία σέντρα του Τσάπαρη και απείλησαν με τους Αραμπατζή (31′) και Θεολόγου (37′) αλλά και νέα κεφαλιά με τον Κουτσούμπα για να ξαναμπούν στο παιχνίδι πριν λήξει το ημίχρονο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι με τις τρεις αλλαγές που έκαναν θέλησαν να γίνουν πιο επιθετικοί για να μειώσουν και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, είχαν την κατοχή της μπάλας που ήταν όμως ανούσια και φλύαρη χωρίς να απειλούν την εστία της Δόξας. Ακόμη και όταν η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης κάρτας του κεντρικού αμυντικού Ευθυμιάδη για χτύπημα εκτός φάσης στον Σαμπανίδη, η Δόξα κράτησε εύκολα το 2-0, με τον Άρη Αβάτου να έχει μόνο μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Κουτσούμπα που μπλόκαρε ο Μπεζυρτζής.

Ο Αρης έμεινε στους 18 βαθμούς οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Κρηστώνη και την επομενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Νέστο Χρυσούπολης του Κεχαγιά σε ένα ματς των δυο παλιότερων ομάδων της κατηγορίας. Από την άλλη η βελτιωμενη με τον Άκη Στολτίδη στον πάγκο Δόξα Δραμας έφτασε στους 16 βαθμούς (στο-2 από την παραμονή και το Άβατο) αφού θα πάρει ανευ αγώνα τρίποντο στο Αγγελοχώρι που αποσύρθηκε από το πρωταθλημα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δημητριάδης, Χρυσαΐδης και Κώστογλου από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Ευθυμιάδης, Χατζηκούρτης (63′ Οικονομίδης), Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Πιτσόλης (63′ Ρούτσης), Μπλιός, Κυριακίδης (76′ Ιορδανίδης), Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη (76′ Καραγκεβρούδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος (46′ Τενεκές), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης (76′ Κουτσός), Σαμπανίδης, Καραμανίδης (46′ Χασάν Ογλού), Αραμπατζής, Αναγνωστόπουλος (46′ Κοντογιαννίδης), Θεολόγου (67′ Θεοδωρόπουλος).