ΕΠΣ Έβρου: Ο προπονητής Αλέξανδρος Μύρος υπέβαλλε την παραίτησή του από τον Έβρο Σουφλίου

Ο προπονητής Αλέξανδρος Μύρος υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση του Έβρου Σουφλίου μετά την ισοπαλία των γαλανόλευκων με τη Νίκη Απαλού και μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση από τους διοικούντες των γαλανόλευκων.

Ο Έβρος Σουφλίου έμεινε ισόπαλος με τη Νίκη Απαλού (3-3) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου και ο τεχνικός της ομάδας του Σουφλίου, Αλέξανδρος Μύρος, υπέβαλε την παραίτησή του.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας τόνισε τα εξής:

«Επιβεβαιώνω ότι δεν είμαι, πλέον στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Νίκη Απαλού (3-3) υπέβαλα την παραίτησή μου.

Θεώρησα ότι στην ομάδα έπρεπε να υπάρξει ένα ηλεκτροσόκ, προσπάθησα από την αρχή της προετοιμασίας να δημιουργήσω ένα αξιοπρεπές σύνολο, όμως στις 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος εντός με Εθνικό, ΑΕ Διδυμοτείχου, Απαλό η ομάδα δέχθηκε τρεις κόκκινες και αγωνίζονταν για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού με δέκα ποδοσφαιριστές. Ακόμη και στο κύπελλο δεν αποφύγαμε την κόκκινη παρόλο που περάσαμε στην επόμενη φάση του θεσμού!

Στις εκτός αναμετρήσεις ταξιδέψαμε με πάρα πολλές απουσίες, η αποστολή δεν ξεπερνούσε τους 12 ποδοσφαιριστές!!!

Από τη μεριά μου έκανα ό,τι μπορούσα γι’ αυτήν την ιστορική ομάδα που την έχω μέσα στην καρδιά μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Η παραίτηση του προπονητή βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης των γαλανόλευκων και μένει να φανεί αν όντως θα αποτελέσει παρελθόν από την ιστορική ομάδα του Έβρου Σουφλίου.