Γ’ Εθνική: Έφτασε κοντά σε νέο χαρακίρι αλλά τελικά «χόρεψε» και πάλι… «Σάμπα» το Άβατο κόντρα στην Μηχανιώνα

Tην νίκη που τόσο του έλειψε σχεδόν 40 ημέρες πήρε στην Φελώνη ο Άρης Αβάτου επικρατώντας με 2-1 του δυνατού Ποσειδώνα Μηχανιώνας που είχε δυο δοκάρια και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα ακόμα καλό ξεκίνημα στην έδρα τους όπως και στα περισσότερα ματς και στο 25′ με πέναλτι του Σαμπανίδη που το κέρδισε ο Θεολόγου από τον τερματοφύλακα Τεντζέρη έκαναν το 1-0. Ο Σαμπανίδης ήταν πρωταγωνιστής είχε ένα καλό σουτ στο 30′ ενώ στο 32′ με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε γρήγορα το 2-0 φτανοντας τα δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι στο 41′ είχαν δοκάρι με τον Τεμερτζόγλου και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν πριν πανε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την σέντρα του β’ μέρους Λεωντσάκος απείλησε με κεφαλιά αλλά στο 48′ έγινε το 2-1 με την κεφαλιά του Γιαννούση. Στο 73′ ακυρώθηκε γκολ ως οφ σαιντ του Ποσειδώνα, ενω στο 78′ η κεφαλιά του Αναγνωστοπούλου δεν ανησύχησε τον Τεντζέρη. Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Κάκκου που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Νταφόπουλου.

Σπουδαία νίκη μετά από 7 αγώνες και τις 14 Οκτωβρη για το Άβατο που με τους 18 βαθμούς που εφτασε βρίσκεται στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού και πριν το δύσκολο ματς με την Δόξα στην Δράμα. Από την άλλη η Μηχανιώνα συνεχίζει την ασταθή της πορεία μένοντας στους 17 βαθμούς πριν το γειτονικό ντερμπι στην έδρα της με το Αγγελοχώρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαϊτατζής της ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Μποΐτσιο και Τζερτζίδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσαπάρης, Σαμπανίδης, Καραμανίδης (75′ Κοντογιαννίδης), Αραμπατζής (72′ Κουτσός) Αναγνωστόπουλος (89′ Κοτόπουλος), Θεολόγου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Ζαζόπουλος): Τεντζερης, Γιαννούσης, Νικολαΐδης (46′ Κυζιλης), Λαγόντζος, Καλλίδης (46′ Κανέλλης), Τσαπακίδης, Σαλιάρης (84′ Βασιλείου) Τεμερτζόγλου (70′ Κάκκο), Μαρμαρίδης, Τσιπούρας, Κωστίκος (57′ Ντοκου)