Γ΄ Εθνική: Συμφώνησε με τον πρώην του Πανθρακικού Γιώργο Παυλίδη η Νέα Αρτάκη

Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην ομάδα της Νέας Αρτάκης θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Γιώργος Παυλίδης.

Μπορεί ο δεύτερος σκόρερ της περσινής Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο να μην μακροημέρευσε στον Πανθρακικό καθότι έμεινε μόλις τέσσερις μήνες όμως μετά την αποχώρησή του βρήκε σχεδόν άμεσα το νέο σταθμό στην καριέρα του. Παραμένει στην ίδια κατηγορία απλά μετακομίζει στον 2ο όμιλο.

Η διοίκηση της Νέας Αρτάκης με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν βρισκόταν στο ρόστερ του Πανθρακικού στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του ( απο 1/1/2024 ,) με τον ποδοσφαιριστή Γιωργο Παυλιδη .

Ο Γιώργος Παυλιδης αγωνίζεται ως Κεντρικός Επιθετικός και την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκε με την ομαδα του Πανθρακικου στην Γ’ Εθνικη κατηγορια στον 1ο ομιλο .

Ο 25χρονος επιθετικός από την Δράμα ήταν απο τους πρώτος σκόρερ της κατηγορίας τα τελευταία 6 χρόνια με 56 τέρματα, φορώντας τις φανέλες του Αετού Οφρυνίου , Πανδραμαικου , Καβάλας , επισης αγωνίστηκε με την ομαδα του Ηρακλη Θεσσαλονίκης στην Super League 2 την περίοδο 2019-2020 .

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2023 – 2024.»