Europa League: Σκόραρε ξανά ο Ιωαννίδης αλλά δεν ήταν αρκετό στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ

Δόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ ο Παναθηναϊκός στο Βιγιαρεάλ με το τριφύλλι να πραγματοποιεί ένα κακό πρώτο μέρος και να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0 από τους Ισπανούς αλλά εν συνεχεία στο δεύτερο 45λεπτο και δη μετά το 60′ κατάφερε να μειώσει το σκορ, να το φτάσει στο 3-2 με σκόρερ τους Παλάσιος – Ιωαννίδη και να έχει ευκαιρίες και για να ισοφαρίσει στο φινάλε του αγώνα.

Εν τέλει αυτό δεν έγινε με το τριφύλλι να αποχαιρετά το Europa League και να μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στο Conference League και όχι μόνο αυτό αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια του καθώς στο ματς της Λεωφόρου με τη Μακάμπι Χάιφα μπορεί να του κάνει ακόμα και η ισοπαλία και όχι μόνο η νίκη.

Το τριφύλλι στα τελευταία λεπτά έκανε μεγάλη προσπάθεια για να φέρει το ματς στα ίσια και να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Πέτυχαν ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Αϊτόρ. Είδαν τον Ιωαννίδη να χάνει το πρώτο του πέναλτι αλλά τον Παλάσιος να σκοράρει στην ίδια φάση στο 67′.

Εν συνεχεία στο 81′ μετά από εκπληκτική πάσα του Βιλένα ο Έλληνας στράικερ έφερε τη μπάλα μπροστά του, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ρέινα για να μειώσει σε 3-2 με δέκα λεπτά να απομένουν στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός είδε στο φινάλε της αναμέτρησης τον Μπρινιόλι να πραγματοποιεί τρομερή τριπλή επέμβαση και να κρατάει “ζωντανό” το τριφύλλι αλλά ο Ιωαννίδης λίγο πριν τη λήξη δεν μπόρεσε να κάνει το 3-3 ενώ πέρασαν ανεκμετάλλευτες και οι στατικές φάσεις που κέρδισαν οι πράσινοι.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρείνα, Φόιτ (77′ Αλτί), Αλμπιόλ (46′ Γκάμπια), Κουένκα, Μορένο, Αχομάτς, Παρέχο, Κομεσάνα, Τριγκέρος (77′ Πεντράθα), Άλεξ Μπαένα (68′ Μορένο), Μοράλες (68′ Μπρέρετον).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (88′ Χουάνκαρ), Τσέριν (75′ Βιλένα), Πέρεθ, Μπερνάρ (60′ Τζούριτσιτς), Παλάσιος (88′ Μαντσίνι), Σπόραρ (60′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ.