Europa League: Εφιαλτικό βράδυ Πασχαλάκη με διασυρμό του Ολυμπιακού στο Φράιμπουργκ

Εφιαλτική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 5-0 από την Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μάλιστα, οι Πειραιώτες δέχθηκαν τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος και ισοφάρισαν αρνητικό ρεκόρ τους στην Ευρώπη.

Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Γκρέγκοριτς, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματά του πέντε λεπτά αργότερα. ο Αυστριακός επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ στο 36′, με τον Σιλντιγιά στο 42′ να ανεβάζει περαιτέρω τον δείκτη του σκορ. Στο 77′ ο Ντόαν έκανε το 5-0 και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός στην βαθμολογία έμεινε τρίτος στους τρεις βαθμούς. Επομένως, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν “τελικό” κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκης (14/12, 22:00).

Συγκεκριμένα χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία για να αγωνιστούν στα μπαράζ της φάσης των 16 του Conference League. Έχουν αποκλειστεί από το Europa League.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπολού, Σιλιντιγιά, Γκίντερ, Λίενχαρτ (66′ Γκούλντε), Ντοάν, Έγκσταϊν, Χέφλερ (78′ Σαλάι), Μοκενγκό, Χέλερ (67′ Αντάμου), Γκρίφο (78′ Βάισχαουπτ), Γκρέγκοριτς (66′ Ρελ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι (84′ Κίνι), Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (84′ Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46′ Ιμπόρα), Ποντένσε (50′ Μασούρας), Ελ Κααμπί (84′ Ελ Αραμπί), Φορτούνης.