ΕΠΣ Ξάνθης: Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο ΑΟΞ με σούπερ εμφάνιση και επτά γκολ κόντρα στον Ατρόμητο Χρύσας

Τη νίκη με το εντυπωσιακό 7-2 πανηγύρισε ο ΑΟΞ κόντρα στον Ατρόμητο Χρύσας στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Ατρόμητος Χρύσας προηγήθηκε με 0-1 στο 41′ με σκόρερ τον Χατζηβασιλείου, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι την ανάπαυλα, καθώς στο 43ο λεπτό ο Λαζαρίδης ισοφάρισε για το 1-1, που ήταν το σκορ του α’ μέρους.

Η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 56ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μελισσόπουλου, ενώ ένα λεπτό μετά ο Λαζαρίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 3-1.

Τα γκολ δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς άμεσα ο Ατρόμητος Χρύσας μείωσε το σκορ σε 3-2 με πολύ όμορφο σουτ του Άλμπερτ Γκασπαριάν.

Ο ΑΟΞ καθάρισε την υπόθεση πρόκριση 68′ και 70′ λεπτό, καθώς Σπυριδωνίδης και Κιαχίδης αντίστοιχα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-2, ενώ με τα δύο γκολ των Καρακάση στο 85′ και Κουτσομιχάλη το 90′ ο ΑΟΞ πανηγύρισε την επιβλητική πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο ΑΟΞ πήρε το δεύτερο εισιτήριο της τετράδας του Κυπέλλου μετά τον Παύλο Μελά Κουτσού, ενώ την επόμενη Τετάρτη η Ελπίδα Γενισέας κοντράρεται με τον Άρη Πετεινού και ο Ορφέας Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου για τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια.