Γερμανικές σειρήνες: «Στουτγκάρδη και Άιντραχτ για Ιωαννίδη»!

Γερμανικές σειρήνες για το βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού, με το «Kicker» να αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

O διεθνής Θρακιώτης στράικερ κάνει… σεζόν καριέρας, μετρώντας ήδη 8 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικά 20 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αποτελώντας σταθερά έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού και το μεγαλύτερο σημείο αναφοράς του στη γραμμή κρούσης. 

Συχνά-πυκνά παρελαύνουν σκάουτς ξένων συλλόγων από τη Λεωφόρο -και όχι μόνο- για τα… μάτια του Φώτη Ιωαννίδη και δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού “Kicker” αποκαλύπτει μάλιστα το ενδιαφέρον που υπάρχει από δύο εξ αυτών, την 3η (Στουτγκάρδη) και την 7η (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) της Bundesliga.

Στο δημοσίευμα γίνεται εκτενή αναφορά στις “σειρήνες” που υπάρχουν για τον 27χρονο επιθετικό Σερού Γκιρασί της Στουτγκάρδης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με 16 γκολ σε 10 συμμετοχές και είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πωληθεί ακόμη και τον Γενάρη, με την ομάδα του να τον κοστολογεί κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. 

Όπως σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ, για τον αντικαταστάτη του ο γερμανικός σύλλογος έχει στρέψει τις… κεραίες του στον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται «για έναν από τους ανερχόμενους επιθετικούς στην Ελλάδα, που έχει πετύχει 8 γκολ σε 20 αγώνες εντός κι εκτός συνόρων και δεσμεύεται ως το 2027». 

Στη συνέχεια ωστόσο το δημοσίευμα τονίζει πως για τον Ιωαννίδη υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League.