Super League: Συνεχίζει στις νίκες ο Λουτσέσκου με τρίποντο ανατροπής του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας εξαιρετικά στο πρώτο 45λεπτο, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό, κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά μπαλάρα και δύο υπέροχα γκολ από τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς να φέρει τούμπα το ματς, να πάρει προβάδισμα με 2-1 στο σκορ και να το διατηρήσει μέχρι τέλος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στη βαθμολογική του συγκομιδή στη μάχη που δίνει για την κορυφή και έκλεισε θετικά έναν κύκλο αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη ενόψει της διακοπήες του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Πετράκη από την άλλη ήταν αρκετά καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Λουτσέσκου και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι καθώς το 2-1 μέχρι το φινάλε του αγώνα τους κράτησε “ζωντανούς” στο ματς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ (77′ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (90′ Βιερϊνία), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (64′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (77′ Μπράντον Τόμας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής (60′ Οικονόμου), Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας (46′ Μαυρίας), Ντουάρτε, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (73′ Ντίαζ), Τορεχόν, Σενγκέλια, Πέδρο (74′ Ξενιτίδης).