Super League: Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ με σκόρερ Μάνταλο κόντρα στη Λαμία

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ στην OPAP Arena, η οποία επικράτησε 3-0 της Λαμίας για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League. Τα γκολ της Ένωσης πέτυχαν οι Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο, οι οποίοι έκαναν σεφτέ στα γκολ στο πρωτάθλημα και ο Μάνταλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο.

Ο 25χρονος φορ από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο άνοιξε το σκορ στην πρώτη τελική στο 10ο λεπτό. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κοσέλεφ, ο Σλίβκα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Αραούχο δεν εκτέλεσε με το ψαλιδάκι. Η μπάλα στρώθηκε στον Γκαρσία που έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Αραούχο απέφυγε ωραία τον Παπαδόπουλο και με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες έκαναν λίγες φάσεις, όμως η ΑΕΚ βρήκε και το τρίτο γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 90+3′, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Η ΑΕΚ με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε τους 24, ενώ η Λαμία παρέμεινε στους 15.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (62′ Μάνταλος), Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι (77′ Πήλιος), Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (69′ Πισάρο), Αραούχο (69′ Τσούμπερ), Γκαρσία (69′ Πόνσε).

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (46′ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Αμαράλ, Σαντάνα, Σλίβκα, Μαρτίνεθ (73′ Μάλτσι), Τσιλούλης (46′ Τζανδάρης), Καρλίτος (73′ Λόνγκο).