Super League: Όρθιος στους Ζωσιμάδες πήρε τον βαθμό ο Βόλος παρά την απουσία Μπαριέντος

Κόλλησαν στο 1-1 και πλέον κινδυνεύουν σοβαρά ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος. Σε ένα ματς με φρενήρη ρυθμό στους «Ζωσιμάδες» οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στην ισοπαλία αλλά και στον πάτο της βαθμολογίας μετά από 10 αγωνιστικές στη Super League.

Πολύ κακή η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος αφού προηγήθηκε στο 50′ με το γκολ του Κιάκου, «εξαφανίστηκε» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και το πλήρωσε από την «χρυσή», όπως αποδείχθηκε, αλλαγή του Κώστα Μπράτσου, Μαξιμιλιάνο Κόμπα, που ισοφάρισε στο 73′ με κεφαλιά για το τελικό σκορ.

Δύσκολο έργο την επόμενη αγωνιστική για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ο οποίος ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να παίξει κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ. Τον Άρη θα υποδεχθεί ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριέντστρα (79′ Γκάρο), Κιάκος (79′ Έφορντ), Παμλίδης (68′ Λιάσος), Ροσέρο (86′ Μπαπτίστ), Κόντε (86′ Μπάλαν).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (67′ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (68′ Κόμπα), Μπερτόγλιο, Ντέλετιτς (84′ Ενγκίν), Κορνέτ (68′ Μαχαίρας), Γκαρσία.