Super League: Έφυγε με το τρίποντο ο Ράσταβατς από το Αγρίνιο στο διπλό του Αστέρα επί του Παναιτωλικού

Ο Αστέρας βρήκε ένα γρήγορο γκολ με τον Μιριτέλο και παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 66’ λόγω αποβολής του Καρμόνα, έβγαλε χαρακτήρα και έφυγε με τεράστια νίκη από το Αγρίνιο (0-1).

Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς και τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι που παίρνει κάτι ο Αστέρας (σσ. επτά βαθμούς), ο οποίος ανέβηκε στους 11 βαθμούς.

Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός γνώρισε άλλη μια ήττα, την δεύτερη… κολλητή στη Stoiximan Super League και παρέμεινε στους 6 βαθμούς, ενώ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση παρότι πίεσε αρκετά για να βρει το γκολ που θα του έδινε τον βαθμό.

Ντεμπούτο για τον Γκος με τη φανέλα του Αστέρα και… επανεμφάνιση μετά από ένα και πλέον χρόνο για τον Βαλιέντε σε ματς πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Μπαρτόλο.

Με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη παίζουν την επόμενη αγωνιστική οι Αρκάδες, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κοντράρεται ο Παναιτωλικός.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε (84’ Βοΐλης), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (84’ Μαυρίας), Μπαλντασάρα (84’ Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (64’ Ντίας), Χουάνπι, Φρ. Ντουάρτε (64’ Σενγκέλια), Ζοάο Πέδρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Σουρλής (70’ Βαλιέντε), Κρέσπι (90’+4′ Ντιαρά), Καλτσάς (70’ Γκος), Μπαρτόλο (31′ Ζουγλής), Μιριτέλο (70’ Άλβαρες).