Βόμβα με Στολτίδη η Δόξα Δράμας! Επιλογή με ρίσκο προτιμήθηκε για τον πάγκο αντί του Γιάννη Αποστολίδη

To κακό ξεκίνημα και οι τρεις σερί ήττες της Δόξας Δράμας που την φέρουν ήδη στο -7 από την παραμονή έφεραν την λύση συνεργασίας με τον Κύπριο κόουτς Μάριο Παναγιώτου αν και οι δηλώσεις μέσα στην εβδομάδα των δυο πλευρών δεν έδειχναν διαζύγιο.

Η βαριά όμως ήττα στην Μηχανιώνα έφεραν το συναινετικό διαζύγιο με την διοίκηση της Δόξας Δράμας να ψάχνει τον διάδοχο του Κύπριου προπονητή για να συνεχίσει το δύσκολο έργο του και τον στόχο της σωτηρίας της ομάδος.

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε και συζητήθηκαν διάφορα ονόματα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο της ομάδος τον γνωστό Γιάννη Αποστολίδη, ωστόσο ο νέος προπονητής σύμφωνα με το sportdrama θα είναι ο Ιεροκλής Στολτίδης που επιστρεφει ξανά στα γήπεδα μετά από μια 1,5 χρόνο και τον ΑΟΞ όπου σε μια καταστροφική χρόνια που έφερε την διάλυση διατέλεσε τεχνικός διευθυντής.

Η διοίκηση παίρνει ένα ρίσκο αφού ο Στολτίδης δεν έχει ξανακαθίσει σε πάγκο ως προπονητής σε αντίθεση με τα ονόματα που έπαιζαν για τον πάγκο όπως οι Αποστολίδης, Σίτσας, Παρχαρίδης, Δούμας, Τσοκακτσίδης, Ροδίτης και Καζεπίδης.

Ο νέος τεχνικός της Δόξας θα παρακολουθήσει την αυριανή προγραμματισμένη προπόνηση των “μαυραετών” και θα καθίσει στον πάγκο στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Αγία Μαρίνα στην Ημαθία.

Ο 48χρονος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, πέρα της Ξάνθης έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής και στον Αγροτικό Αστέρα σε επίπεδο SuperLeague 2. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή παίκτη σε Εθνικό επίπεδο, καθώς έχει μια πλούσια καριέρα με 412 συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής, αλλά και 37 στο Τσάμπιονς Λίγκ με τον Ολυμπιακό. Εχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και Κέρκυρα.