Οι Κυριακίδης και Ορφανίδης της ΠΑΕ ΑΕΚ παραβρέθηκαν στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Σουφλίου

Στο Σουφλί για πολλοστή φορά βρέθηκαν ο Αθλητικός Διευθυντής της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και Υπεύθυνος του Δικτύου ακαδημιών της Ηλίας Κυριακίδης και ο Υπεύθυνος των τμημάτων Κ10 έως Κ14 της ακαδημίας της Ένωσης Στέλιος Ορφανίδης.

Είδαν την πρόοδο των κοριτσιών της ΠΟ Σουφλί 2018, καθώς επίσης συμμετείχαν και στην προπόνηση τους

Τα κορίτσια έδειξαν μεγάλο ζήλο, ενθουσιασμό και αφοσίωση σε όσα τους μετέφεραν και στις ασκήσεις που τους έβαλαν οι δυο εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα διεξήχθη μια ιδιαίτερη και άκρως τιμητική προπόνηση για την ομάδα μας!

Την προπόνηση πραγματοποίησαν ο προπονητής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΚ Κος Στέλιος Ορφανίδης και ο Αθλητικός Διευθυντής της AEK FC Academy / Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ Κος Ηλίας Κυριακίδης.

Τα κορίτσια μας έδειξαν μεγάλο ζήλο, ενθουσιασμό και αφοσίωση σε όσα τους μετέφεραν και στις ασκήσεις που τους έβαλαν οι δυο εκπρόσωποι της ΠΑΕ.

Να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για τα τμήματα της Ακαδημία Α.Σ. Έβρος Σουφλίου, AEK FC Development Network και στη συνέχεια οι δυο εκπρόσωποι της AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχασαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δουν και την πρόοδο των κοριτσιών μας, καθώς και να συμμετέχουν στην προπόνηση τους!

Εμείς για ακόμα μια φορά, ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους δυο εκπροσώπους της, για το ενδιαφέρον, την πίστη και την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα μας!!