Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού; Με Μαραντά στην Καβάλα ο Πανθρακικός και βλέπουμε…

Δεν ξεκίνησε καλά ο Πανθρακικός το φετινό πρωτάθλημα με βάση τον αρχικό σχεδιασμό και το μεγάλο μπατζετ που έχει διατεθεί μέχρι τώρα με μεταγραφές δυο ξένων και παικτών εγνωσμένης αξίας ωστόσο μετά και την ξαφνική αποχώρηση και του νέου προπονητή Γιώργου Αμανατίδη οι ομάδα μετρά τρεις αλλαγές προπονητών μέχρι στιγμής από το τέλος του περσινού πρωταθλήματος.

Έτσι μετά τον Νίκο Μπαχαρίδη που αποχώρησε το καλοκαίρι, τον Γιάννη Αποστολίδη που αποχώρησε τον περασμένο μήνα είχαμε και την φυγή του Αμανατίδη μετά από τρια μόλις μάτς και τον Πανθρακικό στο -8 από την επόμενη του αντίπαλο και πρωτοπόρο Καβάλα.

Στον αγώνα του Ανθη Καραγιάννη για την 9η αγωνιστική στον πάγκο θα καθίσει ο υπηρεσιακός για ακόμη μια φορά Γιώργος Μαραντάς που ξέρει από την αρχή της προετοιμασίας την ομάδα πάρα πολύ καλά. Μάλιστα αυτό δήλωσε πως θα συμβεί και ο προπονητής της Καβάλας Τίμος Καβακάς σε δηλώσεις του, μιλώντας και για τον Πανθρακικό.

Ίσως και ο Μαραντάς αν και έχει δηλώσει πως απλά βοηθά την ομάδα και δεν θέλει να παραμείνει ως πρώτος προπονητής μονιμοποιηθεί, αφού ουδέν μονιμότερον του προσωρινού όπως λέει και ο σοφός λαός μας. Μάλιστα έκανε και την προπόνηση της Τετάρτης μετά το ρεπό της Τρίτης και τις ξαφνικές εξελίξεις στο θέμα προπονητή.