Volley League: Βρέθηκαν ως αντίπαλοι στο ίδιο γήπεδο για πρώτη φορά τα αδέλφια Κοντοστάθη

Η πρεμιερα της Volley League είχε ιδιαίτερη αξία για την οικογένεια Κοντοστάθη, αφού τα αδέλφια Γρηγόρης και Ανδρέας τέθηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα ως αντίπαλοι.

Ως γνωστόν ο Γρηγόρης πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή στον Παναθηναϊκό από την Κηφισιά όπου αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ο Ανδρέας κατηφόρισε στην Αθήνα και αφήνοντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επέλεξε τον Μίλωνα για να ξεκινήσει ουσιαστικά την επαγγελματική του καριέρα.

Πάντως, μπορεί να έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία, ωστόσο δεν βρέθηκαν αντιμέτωποι ποτέ στο γήπεδο του Μετς. Μπορεί ο Γρηγόρης να ήταν το βασικό λίμπερο του Παναθηναϊκού, ο Ανδρέας ωστόσο έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοιήθηκε από τον προπονητή του Σάκη Ψάρρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός επικράτησε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικο σκορ με 3-0 σετ, με το τρίτο σετ να ολοκληρώνεται στο… 42-20. Αμέσως μετά το τέλος του βγήκε και η ανωτέρω αναμνηστικη φωτογραφία των δύο αδελφών, με τον ξεκούραστο Ανδρέα και τον ιδρωμένο Γρηγόρη να χαμογελούν αμφότεροι…