Γ’ Εθνική: Πρώτο ντέρμπι για τον Πανθρακικό πριν το ντέρμπι τίτλου, must win αγώνες για Ορέστη και Άβατο, παλεύει για την επιβίωση ο Πετεινός (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο, με αρκετά σημαντικά παιχνίδια για Πανθρακικό, Ορεστιάδα, Άβατο και Πετεινό.

Ο Πανθρακικός με 16 βαθμούς, θέλει στο ΔΑΚ να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και κόντρα στον ισόβαθμο Νέστο Χρυσούπολης (16 βαθμοί) του Νίκου Κεχαγιά θέλει την τέταρτη σερί νίκη του και να διατηρήσει το -5 από την πρωτοπόρο Καβάλα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική. Πέρσι ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 στον β’ γύρο σπάζοντας το αήττητο του Νέστου παρά την φημολογία.

Το τρίποντο θέλει να πάρει ο Ορεστης Ορεστιάδας (12 βαθμοί) κόντρα στην αδύνατη Βέροια (4 βαθμοί), αφού οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρείται αποτυχία, όπως την νίκη θέλει στην Φελώνη ο Άρης Αβάτου (11 βαθμοί) κόντρα στην μέτρια μέχρι στιγμής Νικη Ευκαρπίας (6 βαθμοί) που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο την περασμένη αγωνιστική έσπασε το αήττητο του Θερμαικού.

Τέλος ο ουραγός Άρης Πετεινού (3 βαθμοί) ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη όπου σε ματς εξάποντο παραμονής θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Επανομής (6 βαθμοί) με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς αφού στοχεύουν στην παραμονή.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει ο αγωνας της Καβάλας στο Κιλκίς κόντρα στην φιλική ομάδα του ΠΑΟΚ Κρηστπωνης και της Δόξας Δράμας στην Μηχανιώνα. Τα υπόλοιπα ματς Αετός Βαρβάρας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας, Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου και Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΟ Χανιώτης είναι αμφίρροπα.

Το πρόγραμμα (8η αγωνιστική, Κυριακή 29/10, 15:00)
Αετός Βαρβάρας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας
Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας – Δόξα Δράμας
Αναγέννηση Επανομής – Άρης Πετεινού
Πανθρακικός – Νέστος Χρυσούπολης
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΑΟ Καβάλα
Άρης Αβάτου – Νίκη Ευκαρπίας
Ορέστης Ορεστιάδας – Βέροια
Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΟ Χανιώτης