Europa League: «Θρυλική» βραδιά με μαγικό Φορτούνη και κέρβερο Πασχαλάκη για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γουέστ Χαμ

Σούπερ βραδιά για τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι πήραν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για την πορεία τους στον όμιλο, καθώς επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η δουλειά του Ολυμπιακού έγινε από το πρώτο μέρος. Με ένα ανεπανάληπτο γκολ ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό, με τον Ροντινέι να ανεβάζει τον δείκτη στο 45+2′ με τη “βοήθεια” του Ογκμπόνα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρία και για τρίτο γκολ, όμως τα σφυριά μείωσαν στο 87′ με γκολάρα του Πακετά.

Στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και είναι στο -2 από Φράιμπουργκ και Γουέστ Χαμ. Στον έναν πόντο παρέμεινε η τελευταία Μπάτσκα Τόπολα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (9/11, 22:00). Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Φράιμπουργκ θα υποδεχθεί την Μπάτσκα Τόπολα (9/11, 22:00).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι (75′ Κίνι), Ρέτσος, Πορόζο, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (85′ Μασούρας), Έσε, Φορτούνης (90+3′ Γιόβετιτς), Ποντένσε (85′ Σολμπάκεν), Ελ Κααμπί (90+3′ Σκάρπα).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Μόγες): Αρεολά, Κέρερ, Μαυροπάνος, Ογκμπόνα, Έμερσον, Γουόρντ-Πράους (72′ Άλβαρες), Σούτσεκ, Φορνάλς (57′ Φορνάλς), Κούντους (72′ Κορνέ), Μπενραχμά (58′ Μπόουεν), Ινγκς (58′ Αντόνιο).