Η γυναικεία Ελπίδα Γενισέας κρατάει το Ελπίδα, φεύγει από τη Γενισέα και αλλάζει όνομα, ΑΦΜ, ΔΣ και έδρα προπονήσεων

Η Ελπίδα Γενισέας κατάφερε στην πρώτη σεζόν που εμφανίστηκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη να ταράξει τα νερά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Ωστόσο στην δεύτερη σεζόν τα ξανατάραξε για αρνητικό λόγο, αφού αφενός δεν αποδέχθηκε την άνοδο στην Β’ Εθνική και εν τέλει δεν δηλώθηκε ξανά ούτε στην Γ’.

Πίσω από αυτές τις εξελίξεις κυοφορούνταν μια σημαντική απόφαση, που δημοσιοποιήθηκε τ απόγευμα της Τετάρτης. Η γυναικεία Ελπίδα Γενισέας παύει να λέγεται Ελπίδα Γενισέας και να αποτελεί απλά το γυναικείο τμήμα του ανδρικού συλλόγου της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ανεξαρτητοποιείται, φεύγει από την Γενισέα, αποκτά το δικό της ΔΣ, νέο ΑΦΜ και νέο όνομα, το Ελπίδα σκέτο, αφού πλέον η εδρα δεν θα είναι το χωριό και οι προπονήσεις δεν θα γίνονται στο γήπεδό του. Κρατάει όμως, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το ίδιο οικογενειακό κλίμα,την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ίδια προσήλωση σε κάθε μέλος της ομάδας!».

Πάντως οι δεσμοί και οι σχέσεις με την ανδρική Ελπίδα Γενισέας παραμένουν ισχυροί. «Για τον λόγο αυτό και φεύγοντας παραχωρήσαμε το επίσημο τρόπαιο του Πρωταθλήματος της ΕΠΟ στο Γήπεδο Γενισέας με σκοπό να μείνει στο μουσειακό έκθεμα του γηπέδου του χωριού!», αποκαλύπτεται.

Η επίσημη ανακοινωση αναφέρει τα εξής:

Μετά από συνάντηση που έγινε με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της αντρικής ομάδας της «Ελπίς Γενισέας» δυστυχώς αποφασίστηκε η ομάδα μας να αποχωρίσει από το χωριό που αγάπησε και την αγάπησε.Για πρακτικούς λόγους λοιπόν,η ομάδα μας σηκώνει μανίκια και επανέρχεται με περισσότερη όρεξη από ποτέ,νέο διοικητικό,νέο ΑΦΜ,νέο όνομα,νέες βάσεις,νέα έδρα προπονήσεων ,αλλά φυσικά το ίδιο οικογενειακό κλίμα,την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ίδια προσήλωση σε κάθε μέλος της ομάδας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση, τους παράγοντες και κυρίως τους φιλάθλους της «Ελπίς Γενισέας» και κατοίκους του χωριού για τα όσα μας προσέφεραν την περσινή χρονιά που ήταν πολλά,πολύ σημαντικά και ζήσαμε απίστευτες στιγμές με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!

Για τον λόγο αυτό και φεύγοντας παραχωρήσαμε το επίσημο τρόπαιο του Πρωταθλήματος της ΕΠΟ στο Γήπεδο Γενισέας με σκοπό να μείνει στο μουσειακό έκθεμα του γηπέδου του χωριού!

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στη νέα μας οικογένεια ως “ΕΛΠΙΣ 21’ WFC”!