Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων η υπόθεση του Πανθρακικού! Από βδομάδα η απόφαση, κεκλεισμένων το ματς με Νέστο

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σταα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί από την Επιτροπή Εφέσεων η προσφυγή του Πανθρακικού εναντίον της πρωτόδικης απόφασης με τον Εθνικό Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της απόφασης αυτής, ο Πανθρακικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Κύπελλο καθώς θεωρήθηκε ότι ο αγωνας διεκόπη με δική του υπαιτιότητα, ενώ τιμωρήθηκε με έναν βαθμό από το πρωτάθλημα και αποκλεισμό έδρας για τέσσερις αγωνιστικές.

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία να υποβάλει έγγραφο υπόμνημα μέχρι και την Δευτέρα, οπότε δεν αναμέμεται νωρίτερα να εκδοθεί η απόφαση – που όπως έχει γραψει το ThrakiSportS αναμένεται να αποτελέσει πρόκριμα και για την πρόσφατη διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση βάσει της ισχύοντος απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής που δεν προλαβαίνει να ανατραπεί, το προσεχές παιχνίδι Πανθρακικού – Νέστου Χρυσούπολης θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Σε σχετική ενημέρωση προς τον Πανθρακικό και τον Νέστο Χρυσούπολης γνωστοποιήθηκαν τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ ́ αριθμ. 562/13.10.2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με την οποία επεβλήθη στο Σωματείο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Α.Π.Σ. ποινή να αγωνισθεί στην έδρα του χωρίς την παρουσία θεατών για τέσσερις {04} αγωνιστικές ημέρες, ο αγώνας της Κυριακής 29.10.2023 μεταξύ των σωματείων ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Α.Π.Σ.- Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής ώρα 15:00, χωρίς την παρουσία θεατών. Συνεπώς κατά το άρθρο 26 παρ. 3β και γ του Κ.Α.Π., είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται τριάντα (30) εκπρόσωποι κάθε Ομάδας, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται οι αξιωματούχοι που δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνα. Η είσοδος των ανωτέρω τριάντα εκπροσώπων θα γίνει με ονομαστική κατάσταση των Ομάδων, η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην Ε.Π.Ο. μέχρι την 26.10.2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 για να ελεγχθεί και να αποσταλεί στον Παρατηρητή του αγώνα ο οποίος έχει και την ευθύνη εισόδου των προαναφερομένων εκπροσώπων.