Γ’ Εθνική: Ολική κατάρρευση για το Άβατο στο Παραλίμνιο με αρκετά παράπονα

Δεν κατάφερε ο ‘Αρης Αβάτου να πάρει την τρίτη του νίκη στο Παραλίμνιο σε 7 αναμετρήσεις αφού ηττήθηκε με 3-0 από τον Απόλλωνα για την 7η αγωνιστική καταρρέοντας στο β’ μέρος.

Οι Ξανθιώτες άντεξαν στην πίεση του Απόλλωνα στο πρώτο μέρος που είχε την κατοχή χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Νταφόπουλο. Ένα πεντάλεπτο όμως στο β’ μέρος έκρινε το ματς, αρχικά στο 58′ με τον Τσαμπέγια με σουτ να κάνει το 1-0, και στην συνέχεια στο 63′ σε φάση που έφερε πολλές διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αβατου. Συγκεκριμένα ο Θεσσαλονικιος Τζίκας έδειξε πέναλτι σε χέρι που αμφισβητήθηκε με τον Κατσαμάγκα να ευστοχεί κάνοντας το 2-0. Ο ίδιος στο 83′ έκανε το 3-0 σημειώνοντας το τρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το Άβατο που την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Ευκαρπία έμεινε στους 11 βαθμούς ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού που βρίσκεται το Παραλίμνιο με 10 βαθμούς,

Διαιτητές ήταν οι Τζίκας, Τσακιρόπουλος και Κλεισιάρης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Γκιόκας): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης (85′ Νομικός), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσιμίκας, Τζαμπέγια (85′ Τσιάτρης), Καριοφύλλης (70′ Ταράσης), Πέτρου, Ελέζι, Γιαννόπουλος (60′ Κατσαμάγκας).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Παπαχρήστου (46′ Αραμπατζής, 82′ Καραμανίδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Τσαπάρης (70′ Θεοδωρόπουλος), Σαμπανίδης, Αναγνωστόπουλος (89′ Κουτσός), Κοντογιαννίδης (46′ Φούντας), Θεολόγου