Γ’ Εθνική: Κινδυνεύει το αήττητο Ορέστη Ορεστιάδας και Πανθρακικού! Δύσκολες αποστολές και για τους Ξανθιώτες (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με την 7η αγωνιστική που ξεκίνησε το Σαββατο με την νίκη της Χρυσούπολης επί της Κρηστπωνης συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο, με αρκετά σημαντικά παιχνίδια και πολύ δύσκολα και μονο τον Πετεινό να αγωνίζεται στην Ξάνθη και τους υπολοιπους Πανθρακικό, Ορεστιάδα και Άβατο εκτός έδρας.

Ο Πανθρακικός με 13 βαθμούς μετά την αφαίρεση βαθμού ύστερα την απόφαση της ΕΠΟ (εκκρεμεί η έφεση των πρασίνων) για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, θέλει να συνεχίσει το απόλυτο 3/3 εκτός έδρας κόντρα στην μέτρια φετος Δόξα Δράμας (5 βαθμοί) που είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και στηρίζεται πολύ στην έδρας της.

Δύσκολη αποστολή έχει ο αήττητος Ορεστης Ορεστιάδας (12 βαθμοί) αφού θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα τον πρωτοπόρο και έχοντας το 6/6 ΑΟΚ (18 βαθμοί), με στόχο ωστόσο να κάνει ακόμα μια έκπληξη.

Δύσκολη αποστολή στο Παραλίμνιο για τον Άρη Αβάτου (11 βαθμοί) κόντρα στον τοπικο Απολλωνα (7 βαθμοί) που δεν ξεκινησε καλά το πρωταθλημα. Ειναι ένα κλασικό ματς πλεόν ματς Γ’ Εθνικής για τις δυο από τις παλιότερες ομάδες της κατηγορίας μαζί με τον Νέστο και το 7ο που θα γίνει στο Παραλίμνιο με τον Απόλλωνα να έχει 3 νίκες, τον Αρη 2 και μια ισοπαλία.

Τέλος στην Γενισέα ο Άρης Πετεινού (3 βαθμοί) υποδέχεται τον ανεβασμένο(11 βαθμοί) Κεραυνό Αγγελοχωρίου με τους Ξανθιώτες να θέλουν τους βαθμούς αφού στοχεύουν στην παραμονή.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει ο αγώνας στην Θεσσαλονικη αναμέσα στην Νίκη Ευκαρπίας με τον εκπληκτικό φέτος Θερμαικό ενώ στα υπόλοιπα ματς έχουμε Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Αετός Βαρβάρας – Αναγέννηση Επανομής και Βέροια – ΑΟ Χανιώτης.

Το πρόγραμμα (7η αγωνιστική, Κυριακή 22/10, 16:00)
Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 4-1 (21/10)
Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου
Άρης Πετεινού – Κεραυνός Αγγελοχωρίου
Δόξα Δράμας – Πανθρακικός
ΑΟ Καβάλα – Ορέστης Ορεστιάδας
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας
Αετός Βαρβάρας – Αναγέννηση Επανομής
Νίκη Ευκαρπίας – Θερμαϊκός Θέρμης
Βέροια – ΑΟ Χανιώτης