Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ είναι σαν ξαδελφάκια με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έγραψε ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ και παραμένει φανατικός οπαδός της, αλλά επανέλαβε για μία ακόμη φορά, ότι αν δεν υπήρχε η Ένωση, θα ήταν φίλος του ΠΑΟΚ.

Σε σχετικό video που ανέβασε στο instagram, ο Ντέμης Νικολαΐδης υπενθύμισε τη σύνδεση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την απορία του για τις τεταμένες σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων, τα τελευταία χρόνια.

Οι δηλώσεις του Νικολαΐδη:

«Αυτό το έχω απαντήσει όταν ήμουν εν ενεργεία παίκτης. Υπήρχε αυτή η ερώτηση. Είχα απαντήσει, όπως απαντώ και τώρα, ότι αν δεν ήμουν ΑΕΚ θα μπορούσα να είμαι ΠΑΟΚ. Έχει εξήγηση αυτό. Η ιστορία λέει ότι ήρθαν το ’22 μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή και έφτιαξαν την ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ) οι πρόσφυγες. Κάποιοι δεν βρήκαν δουλειά από την ομάδα και μετανάστευαν στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά, τα ίδια άτομα έφτιαξαν και τον ΠΑΟΚ.

Είμαστε σαν ξαδελφάκια με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καταλάβει ποτέ την έχθρα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως η πιο συγγενική ομάδα με την ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το ίδιο θα απαντήσω και τώρα. Αν δεν ήμουν ΑΕΚ, θα ήμουν ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Υποθετική ερώτηση, υποθετική απάντηση. ΑΕΚ είμαστε».