Διανυκτέρευσε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, έκανε μαγνητική και πλέον πήρε εξιτήριο ο «Τεο» Κακουλίδης του Πόντου Κομοτηνής

Γλυτώνει τα χειρότερα ο ποδοσφαιριστής του Πόντου Κομοτηνής Θεόδωρος Κακουλίδης, καθώς το μεσημέρι πήρε εξιτήριο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.

Ο γιος του Μιχάλη Κακουλίδη τραυματίστηκε στον αυχένα σε μια διεκδικήση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αετό Μίσχου, στην οποία πέτυχε δύο γκολ.

Αμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και κρατήθηκε εκεί όλο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί το πρωι σε μαγνητική.

Τελικά τα χειρότερα δείχνουν να πέρασαν. «Είμαστε τυχεροί καθώς ξεπεράσαμε κάτι δύσκολο», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ποντος Θρυλορίου.

Στην ίδια ανάρτηση ο σύλλογος ευχαρίστησε «όλο το νοσοκομειακό προσωπικό για την υπέρτατη φροντίδα προς τον ποδοσφαιριστή μας», «το ΕΚΑΒ και τούς διασώστες», «τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος του Αετού Μισχου για το εξαιρετικό ενδιαφέρον που έδειξαν» αλλά ακόμα και «τον διαιτητή της αναμέτρησης Μιχάλη Χαρίτση για την επίσκεψή του στο νοσοκομείο και το ενδιαφέρον του».

Μπορεί να είναι εικόνα βαν, ασθενοφόρο και κείμενο

Όλες οι αντιδράσεις:

59Thanou Fotini, Kostas Mavromatis και 57 ακόμη