Γ’ Εθνική: «Πρωταθλήτρια» στις αποδόσεις η Καβάλα, τριάδα ο Πανθρακικός, για υποβιβασμό ο Πετεινός, στη… μέση Ορεστιάδα και Άβατο

Στη δημοσιότητα και διαθέσιμες για ποντάρισμα τέθηκαν οι αποδόσεις του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο η Καβάλα με το απόλυτο 5/5 στην αρχή του πρωταθλήματος, καθώς η 1η θέση προσφέρεται μόλις στο 1.20 στη Stoiximan και στο 1.15 στη Novibet.

Δεύτερο φαβορί ο Νέστος Χρυσούπολης με 8.00 και 10.00 αντίστοιχα, ενώ ο Πανθρακικός είναι τρίτο φαβορί με 10.00 απόδοση και στις δύο εταιρίες. Παρά το 5/5 στην αρχή του πρωταθλήματος, ο Θερμαϊκός είναι τέταρτο φαβορί με 15.00 απόδοση και στις δύο εταιρίες.

Στις τελευταίες θέσεις και υποψήφιος για υποβιβασμό ο Άρης Πετεινού καθώς στη Stoiximan η κατάκτηση της 1ης θέσης προσφέρεται στο 200.00 (συνεπώς πρώτο φαβορί για να πέσει), ενώ στη Novibet είναι λίγο αρκετά πιο κάτω, στο 101.00, με τους μπούκερς να ποντάρουν ότι θα τερματίσει πάνω από Βέροια, Κρηστώνη και Αγία Μαρία.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι Ορέστης Ορεστιάδας και Άρης Αβάτου, με τους Εβρίτες να έχουν απόδοση 80.00 για την κατάκτηση της 1ης θέση τους Ξανθιώτες 75.00 στη Stoiximan, ενώ αρκετά πιο χαμηλά η Novibet έχει στο 41.00 τόσο τον την Ορεστιάδα όσο και το Άβατο.