Προτιμήθηκε για τον πάγκο του Παραλιμνίου ο … Γκιόκας αντί των Αποστολίδη, Νεντίδη, Κετσιεμενίδη και Ανδριόπουλου


Στον εκλεκτό που θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία κατέληξε ο Απόλλων Παραλιμνίου, αφού έγινε η έκπληξη και επετεύχθη η συμφωνία με τον Γιάννη Γκιόκα, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας των Σερρών.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι και το φετινό, εργαζόταν στο επιτελείο του Πανσερραϊκού ως βοηθός των Νεντίδη, Διγκόζη, Στοίλα, Δερμιτζάκη ενώ εκατσε και ως υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο των λιονταριών… πέντε φορές!

Ο πρόεδρος του Παραλιμνίου Δημήτρης Κεραμάρης, μετά την φυγή Κιασσου έκατσε σε δυο ματς ως υπηρεσιακός προπονητής κάνοντας και την παρθενική νίκη του κόντρα στην αδύναμη Βέροια με τον Γκιόκα να κοουτσαρει την ομάδα στην Θέρμη κόντρα στον πρωτοπόρο Θερμαϊκό.

Ο Γιόκας προτιμήθηκε ίσως και για οικονομικούς λόγους αντί των εμπειρότερων στην κατηγορία Νίκου Νεντίδη και Κυριάκου Κετσιεμενίδη που είδε σε τρια ματς τον Απόλλωνα, του Γιάννη Αποστολίδη που αποχώρησε πρόσφατα από τον Πανθρακικό και του Λάμπρου Ανδριόπουλο του έμπειρου προπονητή στην ΕΠΣ Μακεδονίας και προέδρου των Ελλήνων προπονητων.

Ο Γιάννης Γκιόκας έχει γεννηθεί στις 14/08/1978, είναι προπονητής με τεχνογνωσία στην φυσική κατάσταση και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 2005, σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, ως πρώτος και ως βοηθός προπονητή. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Χαιδαριου στην Football League και έχει περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης, την Καβάλα, την ΑΕΛ, τον Λεβαδειακό, την Παναχαϊκή, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Δόξα Δράμας. Έχει καθίσει και στον πάγκο της Αναγέννησης Καλοχωρίου, Παγγαίου, ΑΕΚ Καβάλας και τον Ηρακλή Καβάλας.