Εκλογές 2023: Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Μανώλης Ταπατζάς μετά την πρωτιά του σε σταυρούς αν εκλεγεί η παράταξη Τοψίδη

Σημαντική πρωτιά σε σταυρούς στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης κατέγραψε ο παλαιμαχος διαιτητής Α’ Εθνικής και μέχρι πριν λίγους μήνες παρατηρητής διαιτησίας σε αγωνες της Super League Μανώλης Ταπατζάς.

Μπορεί από την τελευταία θέση ουσιαστικά να καρατομήθηκε το καλοκαίρι, ωστόσο έδειξε δυναμική στον κόσμο της Ροδόπης και με πανω από 2.700 σταυρους είναι μακράν πρώτος από την παράταξη Τοψίδη και εξασφαλίζει την εκλογή του ανεξαρτήτως του ποιος θα ειναι περιφερειάρχης την προσεχή Κυριακή.

Βέβαια, καθώς η παράταξη Τοψίδη έμεινε πίσω από αυτήν του (ντόπιου) Χρηστου Μέτιου στην Ροδόπη, σε απόλυτους αριθμούς ο Ταπατζάς έχει λιγότερους σταυρούς από εννιά στελέχη της παράταξης Μέτιου. Ωστόσοσ η εκλογή όλων αυτών είναι απίθανη, σε αντίθεση με του Ταπατζά.

Μάλιστα, με σχετική βεβαιότητα ο Ταπατζάς, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και αντιδήμαρχος Κομοτηνής, θα είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης σε περίπτωση εκλογής Τοψίδη, θέση που λέγεται ότι είχε συμφωνηθεί μεταξυ του Κομοτηναίου πρώην διαιτητή και του υποψήφιου περιφερειάρχη ήδη από τις προηγούμενες εκλογές, σχεδόν 4,5 χρόνια πριν.