Γ’ Εθνική: Παραλίγο να κάνει την ζημιά στον Πανθρακικό ένας πρώην της Ξυλαγανής και του Σώστη ο Χρήστος Σαμιώτης

Αντιμέτωπος με πολλούς γνωστούς του στον Πανθρακικό βρέθηκε ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας Χρήστος Σαμιώτης.

Ο 25χρονος πρώην επιθετικός του Ορφέα Ξυλαγανής και Δόξας Σώστη Χρήστος Σαμιώτης πέρυσι κατέκτησε το παρθενικό πρωτάθλημα Ημαθίας με την ομάδα του χωριού την Αγία Μαρίνα και πήραν την άνοδο μέσω μπαράζ. Φέτος η ομάδα έφτασε κοντά στην διάλυση, ο ίδιος κοντά στον Εορδαικό αλλά τελικά ο Μέγας Αλεξανδρος κατέβηκε στο πρωτάθλημα βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους του, όπως έκανε και με τον Πανθρακικό.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος που αγωνίστηκε αν και με τραυματισμό, εφτασε κοντά σε δυο περιπτώσεις για γκολ αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού Παιτέρη. Μάλιστα δεν παρέλειψε να στείλει τους χαιρετισμούς του μέσω του ThrakisportS στους φίλους του στην Κομοτηνή, στον Στράτο Μυλωνά και Βασίλη Μαρινέλη της Δόξας Σώστη και Βαγγέλη Βαρνιτσιώτη του Ορφέα Ξυλαγανής, ενώ στον Ορφέα είχε συμπαίκτη τον γυμναστή του Πανθρακικού Στέλιο Ηλιόπουλο με τον οποίο χαιρετήθηκαν στην έναρξη του ματς.

Ο γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 1998 φορ σπουδάζε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του επέστρεψε στην Ημαθία στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, στον Φίλιππο μελίκης και ξανά στην Αγία Μαρίνα.

Στην τριετία του στα γήπεδα της Ροδόπης (14 Ξυλαγανή- 6 Σώστης) είχε 20 τέρματα. Ξεκίνησε από την ιστορική ΑΕΠ Βέροιας και τέσσερα χρόνια ανήκε στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια και συγκεκριμένα στην Κ17 και στην Κ20, ενω ακολούθησε ο Κεραυνός Επισκοπής Ημαθίας.