Super League: «Πεντάστερος» ο ΠΑΟ και θεατής ο Λοντίγκιν στο τρίποντο επί του Ατρομήτου στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο βράδυ την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο επικρατώντας με 5-0 σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για σχεδόν 50 λεπτά λόγω αποβολής του Ασεβέδο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το τριφύλλι είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τζούριτσιτς και Παλάσιος. Ο Σέρβος πέτυχε δύο γκολ, είχε μια ασίστ και εν γένει εξαιρετική παρουσία ενώ ο Αργεντινός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, είχε αρκετές τελικές και μια ασίστ στο φινάλε της αναμέτρησης στον Γερεμέγεφ που βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο ματς στις καθυστερήσεις.

Για τους πράσινους σημαντική ήταν και η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα μετά από έξι χρόνια στη Λεωφόρο με τον διεθνή μέσο να φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο 35χρονος μέσος όμως αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς βρήκε γκολ νωρίς για να πάρει προβάδισμα με τον Τζούριτσιτς όπως ακριβώς είχε γίνει και με την ΑΕΚ.

Ο Παλάσιος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 για το τριφύλλι με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής.

Ενώ το 3-0 ήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός μέσω VAR με τον Σλοβένο να επιστρέφει στα γκολ.

Το 4-0 έγινε εκ νέου με τον Τζούριτσιτς, με διπλή κόντρα πάνω στον Σέρβο μέσο και ο Παναθηναϊκός έκλεισε την αναμέτρηση με ένα ακόμη γκολ από τον Γερεμέγεφ για το τελικό 5-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (79′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι (58′ Αράο), Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Βιλένα (58′ Ζέκα), Τζούριτσιτς (79′ Ιωαννίδης), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ (69′ Γερεμέγεφ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα (88′ Κιβρακίδης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (57′ Φριντγιόνσον) , Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (46′ Ιμερέκοφ), Καμαρά, Βαλένσια (68′ Κούεν), Βέργος (68′ Αντζέλσκι).