Γ’ Εθνική: Ο Ορέστης στάθηκε όρθιος και έφυγε αλώβητος από τη Δόξα στη Δράμα παραμένοντας αήττητος

Ο Ορέστης κράτησε στο «μηδέν» τη Δόξα και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό από τη Δράμα παραμένοντας έτσι αήττητος για τέταρτη σερί αγωνιστική.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου συνολικά είχαμε λιγοστές φάσεις καθώς υπήρχαν πολλά σφυρίγματα από τους διαιτητές και δεν ήταν δυνατόν να ανέβει ο αγωνιστικός ρυθμός, η πρώτη καλή φάση για τον Ορέστη ήρθε στο 8ο λεπτό όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Μιλοβάνοβιτς έπιασε ένα καλό συρτό σουτ αλλά δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ηλιάδη ο οποίος μπλόκαρε εύκολα. Το πρώτο 10λεπτο ανήκε στους παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 28′ κοντά στην επίτευξη του γκολ με τον Χατζηδημητρίου να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Μαδένη που έπιασε ψιλοκρεμαστό σουτ σε αφύλακτη εστία αλλά ο Πεταλωτής με σωτήρια κεφαλιά έσωσε την άμεση παραβίαση.

Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Χατζηδημητρίου είχε μια τεράστια ευκαιρία κάνοντας υπέροχη ατομική προσπάθεια, βγαίνοντας από αριστερά απέναντι στον Μαδένη τον πλάσαρε αλλά η μπάλα βγήκε άουτ. Η Δόξα συνέχισε να είναι απειλητική όταν στο 41ο λεπτό Χατζηδημητρίου έκανε τη σέντρα από αριστερά και πριν η μπάλα φτάσει στον Μπλιό, στο δεύτερο δοκάρι έδιωξαν οι αμυντικοί του Ορέστη. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 με την Δόξα να έχει χάσει τρεις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει δύο σουτ αλλά να μην ανησυχούν ιδιαίτερα τον Μαδένη καθώς στο πρώτο ο πορτιέρε του Ορέστη έδιωξε τη μπάλα και το δεύτερο να μπλοκάρει. Ο Ορέστης απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ καθώς οι όποιες επιθετικές προσπάθειες του κοβόντουσαν με φάουλ από τους γηπεδούχους.

Η λευκή ισοπαλία έμεινε ως το τέλος του παιχνιδιού που βρήκε τον Ορέστη να παραμένει για 4η σερί αγωνιστική αήττητος έχοντας 8 βαθμούς στην 7η θέση και την Δόξα να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 5 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορέστης υποδέχεται στην Ορεστιάδα το Νέστο Χρυσούπολης και η Δόξα ταξιδεύει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σταφυλάς της ΕΠΣ Ξάνθης, με βοηθούς τους Δεδονάκη της ΕΠΣ Καβάλας και Τόσκα της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάριος Παναγιώτου): Ηλιάδης, Μαλαμούλης Στάικος, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Ρούτσης, Μπλιός (65′ Παπαδόπουλος), Οικονομίδης (82′ Κυριακίδης Δημ.), Κόντος (65′ Πιτσόλης), Μπρατσιάνι, Χατζηδημητρίου.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Θεμελής, Λιάνας, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Λαζαρίδης (69′ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Λογαράς, Μιλοβάνοβιτς (77′ Σπυρόπουλος), Οτεμπέρης (88′ Γκιντίδης).