Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Μαραντάς για το διαζύγιο με Αποστολίδη, τον ρόλο του στον Πανθρακικό και την επόμενη ημέρα

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Μαραντάς με δηλώσεις στο ThrakiSportS σχετικά με το περιβόητο διαζύγιο του Πανθρακικού με τον τεχνικό Γιάννη Αποστολίδη, αλλά και τον προσωπικό του ρόλο στην ομάδα της Κομοτηνής.

Μίλησε ακόμα για την μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού, τους στόχους του συλλόγου, τη μεταγραφή του Μπρούνο Χαλκιαδάκη αλλά τον διάδοχο του Γιάννη Αποστολίδη στο τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Ο δικός μου ρόλος δεν είναι του τεχνικού διευθυντή όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει. Εγώ έχω μόνο συμβουλευτικό ρόλο και τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή βοηθάω την ομάδα στο μεταβατικό στάδιο έως να έρθει ο νέος προπονητής και τίποτα περισσότερο».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού: «Η ομάδα είναι αήττητη από τότε που ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει στο 100% ούτε ατομικά ούτε ως ομάδα. Με την Ευκαρπία έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε το γκολ. Το σημαντικό είναι να σταματήσουμε τα αμυντικά λάθη που μας στέρησαν τη νίκη με την Ορεστιάδα».

Για τους στόχους της σεζόν: «Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι και να βρεθεί όσο πιο ψηλά μπορεί. Αν έρθει και η άνοδος ακόμα καλύτερα, ωστόσο δεν είναι απαραίτητα σκοπός. Αυτό ξέρω εγώ, για περισσότερα ρωτήστε τη διοίκηση. Ο Πανθρακικός είναι μια ιστορική ομάδα και θα πρέπει να υπάρξει αρκετή υπομονή για να χτιστεί από φέτος το μέταλλο του πρωταθλητή, ώστε την επόμενη χρονιά να είναι στο 100% της ετοιμότητας για πρωταθλητισμό».

Για τον Μπρούνο Χαλκιαδιάκη: «Ο Μπρούνο βρίσκεται εδώ και θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Είναι κλεισμένη εδώ και καιρό αλλά για προσωπικούς λόγους άργησε να έρθει από τη Βραζιλία.

Για τον Γιάννη Αποστολίδη: «Κανονικά θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο γιατί έφυγε από την ομάδα και όχι εμένα. Αυτό είναι στον χαρακτήρα και στην ιδιοσυγκρασία του κάθε προπονητή γιατί έφυγε χωρίς να αποχαιρετήσει. Η διοίκηση όχι μόνο δεν ήθελε να φύγει ο προπονητής, αλλά επέμεινε να μείνει. Ο ίδιος ωστόσο ήταν ανένδοτος χωρίς να είναι ξεκάθαρος. Αυτό που αιωρείται είναι ότι δεν άντεξε, αλλά σε τι δεν γνωρίζω».

Για τον διάδοχο του Αποστολίδη: «Υπάρχουν δύο ονόματα που είναι στο προσκήνιο. Με τον έναν είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε τι θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμένα είναι η τελευταία μου μέρα στον Πανθρακικό ως αναφορά το προπονητικό κομμάτι. Τη Δευτέρα ο νέος προπονητής θα είναι εδώ».

Για τις προβλέψεις του νέου πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως είναι τρεις με τέσσερις οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Η Καβάλα, ο Νέστος, ο Πανθρακικός και ίσως ακόμα μία. Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις. Αυτό δείχνουν τα μέχρι τώρα ρόστερ. Στον Πανθρακικό οι μεταγραφές έγιναν με γνώμονα αυτό που ήθελε ο προηγούμενος προπονητής. Η διοίκηση προσπάθησε να του καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Η ομάδα προσπαθεί να οργανωθεί σε κάποια θέματα περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές».