Γ’ Εθνική: Πήγε να κάνει νέα ανατροπή ο Πετεινός αλλά η Δόξα Δράμας πήρε τρίποντο ανάσα στο φινάλε

Την απόλυτη ανατροπή όπως και στην Βέροια πήγε να κάνει και στην Δράμα ο Άρης Πετεινού ωστόσο το γκολ που δέχτηκε στο τέλος του αγώνα από την Δόξα Δράμας έφερε την ήττα με 2-1 στον τέταρτο αγώνα των Ξανθιωτών στην Γ’ Εθνική.

Οι μαυραετοί ήταν κατά πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με το δεύτερο που ανήκε στον Πετεινό. Η Δόξα Δράμας προηγήθηκε μόλις στο 3’ με συρτό σουτ του Γιάννη Περσίδη έξω από την περιοχή που αιφνιδίασε τον Αθανασίου που δεν είχε καλή ορατότητα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε πλασέ του Νίκου Παπαδόπουλου στο 37’ και στην επαναφορά το σουτ του Χατζηδημητρίου από κοντά πέρασε άουτ.

Στο β’ μέρος όμως οι αλλαγές βοήθησαν τους φιλοξενούμενους που ανέβασαν ρυθμούς, ενώ σαφέστατα η Δόξα επηρεάστηκε από την αναγκαστική αλλαγή του καλύτερου παίκτη της στο ματς Γιάννη Περσίδη με τραυματισμό στο 51’. Ο Άρης Πετεινού έχασε ευκαιρίες όπως στο 58’ μετά από ωραία προσπάθεια και προσποίηση του Χριστοφορίδη με το σουτ του να περνά ελάχιστα άουτ, με τον έμπειρο παίκτη στο 68’να φέρει το παιχνίδι στα ίσια σε 1-1 με πλασε σε αντεπίθεση του Άρη (φωτό sportdrama).

Στο 71’ από καλή θέση από πλάγια ο Τουραντζίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ηλιάδη κάνοντας το 1-2. Κόντρα στην εξελιξη του ματς οι γηπεδούχοι στο 83’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του κεντρικού αμυντικού Παπαϊωάννου έκαναν το 2-1, ενω στο 89′ το σουτ του Θεοδοσιάδη βρήκε το κάθετο δοκάρι του Αθανασίου.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Δόξα Δράμας που ανέβηκε με 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και το Σάββατο υποδέχεται τον αήττητο Ορέστη Ορεστιάδας. Ο Πετεινός με τους 3 βαθμούς βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και υποδέχεται στην Γενισέα τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό.

Διαιτητής του αγώνα ηταν ο Φιλιππίδης του συνδέσμου Έβρου με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μισυρλή από την ΕΠΣ Σερρών.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτου): Ηλιάδης, Πιτσόλης, Στάικος Άγγ., Παπαϊωάννου, Ατανάσοφ (46’ Κόντος), Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνι (74’ Κυριακίδης Δημ.), Παπαδόπουλος Ν. (74’ Οικονομίδης), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης (51’ Ρούτσης).

ΆΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος Λάζαρος, Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης, Τυριάκης (61’ Σιδηρόπουλος), Αμανατίδης (38′ Γιαννακός), Καλαϊτζόπουλος (87’ Ραφ. Μελισσόπουλος), Τουργαϊδης (46’ Παυλίδης), Στριγκώνης (61’ Τουραντζίδης).