Γ’ Εθνική: Με γκολ του εκπληκτικού Πασχαλίδη ο Ορέστης Ορεστιάδας πήρε σπουδαίο τρίποντο στην Βέροια

Σημαντικό τρίποντο ουσίας σε ενα μέτριο παιχνίδι πήρε ο Ορέστης Ορεστιάδας στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Μαρίνας στο γήπεδο Διαβατού και ανέβηκε στην εξάδα έχοντας αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα της Ορεστιάδας προηγήθηκε στο 19′ η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο 19′ όταν μετά από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Παναγιωτόπουλου ο εκπληκτικός φέτος Πασχαλίδης με δυνατή κεφαλιά σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν το πολύ καλό Μαδένη (φωτο kerkidasport).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Αλμπάντη και Γιατσίδη όλοι τους από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Ορέστης με το δεύτερο του τρίποντο στο πρωτάθλημα και το πρώτο εκτός έδρας έφτασε τους 7 βαθμούς και ανέβηκε έκτος με αγώνα λιγότερο πηγαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία το Σάββατο στην Δράμα όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα. Από την άλλη η ομάδα της Ημαθίας έμεινε στους 2 βαθμούς και το Σάββατο φιλοξενεί τον Πανθρακικό.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Ράδης, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος, Γιαγτζίδης, Τσαλίλης, Σαμιώτης, Ακένα, Δημητρούσης, Σο.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουτσαμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Κουντούρης, Λιάνας, Παναγιωτόπουλος (Λογαράς), Θεμελής (77′ Τηλέγραφος) Σταματόπουλος, Milovanovic (Σπυρόπουλος), Τσιγγελίδης Λαζαρίδης (57′ Οτέμπερης) Πασχαλίδης.