Super League: Χωρίς Μάνταλο και Αθανασιάδη ηττήθηκε καθαρά στο Γεντί Κουλέ από τον εξαιρετικό ΟΦΗ η ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ απέδειξε ξανά ότι είναι φονέας γιγάντων στο σπίτι του, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ και τον Άρη νίκησε και την ΑΕΚ με 2-0 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League. Ο Λουίς Φελίπε άνοιξε το σκορ για ην ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στο πέμπτο λεπτό και ο Ντίκο στο 83′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να βρουν νωρίς το γκολ στο ματς. Ο Μπάκιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φελίπε με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει και να μπει στη διεκδίκηση του ματς και παρότι είχε ευκαιρίες για να σκοράρει δεν εκμεταλλεύτηκε καμία. Αντίθετα ο ΟΦΗ, που στάθηκε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ντίκο.

Ο Αμπάντα με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ βρήκε τον Ντίκο, αυτός απέφυγε τον Στάνκοβιτς και σκόραρε προ κενής εστίας.

Ο ΟΦΗ με αυτή τη νίκη προσπέρασε την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας πλέον 12 βαθμούς, έναντι 11 της Ένωσης. Φυσικά οι κιτρινόμαυροι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Παναιτωλικό που θα δώσει την προσεχή Κυριακή.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (67′ Πινέδα), Ελίασον (67′ Ζίνι), Πισάρο (61′ Γκατσίνοβιτς), Τσούμπερ (61′ Πόνσε), Φαν Βέερτ (61′ Αραούχο).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): (Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης (55′ λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Καρώ, Λάρσον, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γαγιέγιος (75′ λ. τρ. Αμπάντα), Μπάκιτς, Φελίπε (67′ Ντίκο).