Πολλές οι σκέψεις στην διοίκηση του Πανθρακικού για τον διάδοχο Αποστολίδη!

Η παραίτηση του Γιάννη Αποστολίδη δυο μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα του Πανθρακικού στο Κιλκίς με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνη και μετά την κατάκτηση του Super Cup έφερε τους διοικούντες της ομάδας της Κομοτηνής σε μεγάλο δίλημμα για το ποιός θα αναλάβει την θέση στον πάγκο για το επόμενο του πρωταθλήματος.

Ο ξανθιώτης προπονητής δούλεψε πάρα πολύ στην ομάδα του Πανθρακικού, αλλά για κάποιο λόγο δεν κόλλησε με την ομάδα, αν και οι παίκτες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις σύγχρονες μεθόδους του κόουτς Αποστολίδη. Πιθανότατα στην ομάδα θα επιστρέψει και ο Δημήτρης Φουρλατάρας.

Ήδη ο Γιώργος Μαραντάς που μίλησε αρκετά στους παίκτες πριν και μετά το Super Cup προπόνησε την Παρασκευή την ομάδα και πιθανότατα θα καθίσει στον πάγκο στον αγώνα στο Κιλκίς. Είναι έμπειρος με μεγάλη προυπηρεσία σε ομάδες Super League2 και στο εξωτερικό.

Η ονοματολογία ωστόσο είναι μεγάλη, ήδη κυκλοφόρησαν τα ονόματα όπως και πάντα στις ομάδες της Θράκης, πρώτα αυτά του Ζόραν Στοίνοβιτς που ξέρει πολύ καλά την ομάδα του Πανθρακικού και πράγματα της Γ’ κατηγορίας, του Κυριάκου Κετσιεμενίδη που και αυτός είναι γνώστης της κατηγορίας μετά το πετυχημένο πέρασμά του από τον Νέστο Χρυσούπολης, τον Άρη Αβάτου και την Δόξα Δράμας και ήδη μιλά με ομάδες του ομίλου απορρίπτοντας πρόσφατα πρόταση από ομάδα του 3ου Ομίλου.

Υπάρχουν και οι λιγότερο safe επιλογές για την ομάδα ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου με επιτυχίες και αυτός στην κατηγορία αλλά φυσικά και ο Φάνης Γκέκας που το όνομα του έγινε σήριαλ για ένα διάστημα το καλοκαίρι.