Super League: Ήσυχο βράδυ για Λουτσέσκου με τριάρα και ωραία μπάλα του ΠΑΟΚ επί του Βόλου

Ο ΠΑΟΚ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ , πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και έδειξε καλό πρόσωπο για ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος.

Ο Λουτσέσκου έκανε εννιά αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είδε τους Κουλιεράκη, Μουργκ να φέρνουν μπροστά την ομάδα του τα δύο γκολ που σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο και τον Σαμάτα να ανοίγει και αυτός λογαριασμό με ένα υπέροχο τέρμα στο δεύτερο 45λεπτο. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ.

Την ίδια ώρα ο Κοτάρσκι είχε ένα ήσυχο 90λεπτο, κινδύνεψε ελάχιστα και ουσιαστικά δεν χρειάστηκε παρά σε ελάχιστες φάσεις.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (76′ Νάσμπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65′ Οζντόεφ), Μουργκ, Τάισον (65′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (65′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (81′ Τζίμας).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο (56′ Καλογερόπουλος), Λούνα, Ταχάτος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (46′ Ενγκίν), Κόμπα (56′ Μεταξάς), Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία (56′ Μωραΐτης).