ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει στους πρωταθλητές και ο Κάρλος!

Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ροδόπης θα παραμείνει ο Νίκος Κάρλος.

O νεαρός αριστερός φουλ μπακ που μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις, βρέθηκε και φέτος στο στόχαστρο ομάδων Γ’ Εθνικής, των Αθηνών, αλλά και των Δωδεκανήσων από όπου και κατάγεται αλλά προτίμησε να αφοσιωθεί στις σπουδές του και να παραμείνει στην Ροδόπη.

Στα Δωδεκάνησα ο Ρομπέρτο Κάρλος των Δωδεκανήσων όπως τον λένε, αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία σε Νικαγόρα Κεφάλου, Δόξα Καρδάμαινας ομάδα της Κω και στην καλύτερη ομάδα τού νησιού της Κω τον ΑΟ Πυλιου στην Γ’ Εθνική, ενώ ήταν μέλος στις μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου. Με την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής προπέρυσι στο πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πόντου Κομοτηνής έχοντας 6 γκολ και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Αρη Αβάτου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήταν ίσως ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος, έχοντας και δυο τέρματα.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κάρλο Νικόλαο.

Με καταγωγή από την Κώ ο 21χρονος (11/03/2002) αριστερός Μπάκ Χάφ ξεκίνησε από τον Νικαγόρα και έχει αγωνιστεί σε Αντίμαχο, ΔΟΞΑ Καρδάμαινας,ΑΟ Πυλίου( Γ Εθνική),ΆΡΗ Αβάτου(Γ Εθνική) και ΔΟΞΑ Ν.Σιδηροχωρίου.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.