Super League: Από έναν βαθμό Ατρόμητος και Βόλος στο Περιστέρι – Χωρίς τον Μπαριέντος οι Θεσσαλοί

Απόλυτη ισορροπία στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο και τον Βόλο να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 και να πετυχαίνουν ούτε τώρα την πρώτη τους νίκη στη Super League.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ με υπέροχη γλυκιά σέντρα βρήκε τον Ανγκιέλσκι στην περιοχή, αυτός πρόλαβε τον Σιαμπάνη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, ωστόσο ο VAR έλεγξε τη φάση και μέτρησε το γκολ.

Ο Βόλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στα πρώτα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους. Ο Άλχο έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ασεβέδο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει σε κόρνερ, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ντέλετιτς στο 71ο λεπτό, με τον Σέρβο να αποφεύγει και τον Τσιντώτα, ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Κώστας Μπράτσος, δεν είχε στη διάθεσή του τον πρώην μέσο της Ξάνθης Ζαν Μπαριέντος.

Ο Ατρόμητος πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και παραμένει τελευταίος, ενώ ο Βόλος έχει δύο βαθμούς (μαζί με τον Παναιτωλικό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (59′ Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (72′ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Ανγκιέλσκι (59′ Βέργος).

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46′ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ (75′ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (58′ Μπερτόγλιο), Ενγκίν (46′ Μαχαίρας), Μωραΐτης (46′ Γκαρσία).