Γ’ Εθνική: Ξεκίνημα με το δεξί με λυτρωτή Λαρέα και διπλό στον ΑΟ Χανιώτη ο Πανθρακικός

Τη νίκη με σκορ 0-1 πανηγύρισε ο Πανθρακικός σε ένα μέτριο ματς στην Κασσάνδρεια επί του ΑΟ Χανιώτη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (πρεμιέρα καθώς αναβλήθηκε η 1η) του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Αποστολίδη παρά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Εθνικό έδειξαν την ποιότητά τους, είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο α’ ημίχρονο και στο 30′ απείλησαν με ένα σουτ του Γκουτσίδη. Στο 82′ Βάσκος απείλησε τον πρώην κίπερ των ακαδημιών της Ξάνθης Δημήτρη Γκάρα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο νεοαποκτηθέντας Αργεντινός σέντερ μπακ Χουάν Λαρέα στο 87ο λεπτό με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Στο 90′ ο Πανθρακικός είχε ακόμα μια φάση με τον Μανίσογλου με την ομάδα της Κομοτηνής να απειλείται ελάχιστα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί τον Ορέστη Ορεστιάδας στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ ο ΑΟ Χανιώτης του Εβρίτη Θάνου Τοπούζη που ξεκίνησε βασικός θα παίξει μέσα στον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γκάρας, Πάγιος, Αναγνώστης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Καραγιάννης, Κουτσικοβαγγέλης, Αθανασιάδης, Φουέντες, Θωμαΐδης, Τοπούζης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Σμάλης, Χουάν Λαρέα, Καλογρανάς, Γκουτσίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ιβάν Σίλβα, Γιαννακιτσίδης (Μανίσογλου), Βάσκος, Παυλίδης (Ρουμπιές).