Κύπελλο Ελλάδος: «Ξέρανε» τον Ηρακλή στο φινάλε η Κοζάνη και πήρε την πρόκριση στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ένας αγώνας που πέρασε από χίλια κύματα, καθώς αν και ήταν προγραμματισμένος γίνει στο ΔΑΚ Κοζάνης την περασμένη Τετάρτη (13/9) αποφασίστηκε τρεις ώρες πριν από τη σέντρα ότι το γήπεδο δεν είναι κατάλληλο για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση των δύο ομάδων, τελικά έγινε τέσσερις μέρες μετά στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η τυπικά γηπεδούχος Κοζάνη πήρε το προβάδισμα με τον Πάνο μόλις στο 15ο λεπτό, ο οποίος ευστόχησε εκτέλεση πέναλτι για το 1-0.

Στη συνέχεια ο «Γηραιός» έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε με τον Κούστα είκοσι λεπτά αργότερα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 35ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κοζάνη είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ τη μία από αυτές τη μετουσίωσε σε γκολ. Στο 84ο λεπτό ο Τζημόπουλος έδωσε τη χαριστική βολή στον «Γηραιό» και χάρισε μία μεγάλη πρόκριση στην Κοζάνη με το τελικό 2-1.

ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Σουλιώτης, Τάτσης, Ιτσιος, Νάτσος, Βοριαζίδης, Καλλέργης. Ποζατζίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Χρούσιελ, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Στοϊτσεβιτς, Σίλβα, Κούστα, Κουντουριώτης.