Παραδέχθηκαν τη γκάφα Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας! Περνούν από «έρευνα» της ΕΠΟ για την προσφορά τους

Η ΕΠΟ έκανε μια γκάφα άνευ προηγουμένου με τους τέσσερις διεθνείς που δεν έπαιξαν κόντρα στο Γιβραλτάρ λόγω τιμωρίας αν και είχαν κανονικά το δικαίωμα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε επίσημη ανακοίνωση της παραδέχτηκε το λάθος που έγινε με τις κάρτες που στέρησε τη συμμετοχή τους Τσιμίκα, Μάνταλο, Κουρμπέλη και Σιώπη.

Κάνει λόγο για λάθος που δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια και τονίζει πως τις επόμενες μέρες η διοίκηση θα ερευνήσει το θέμα και την προσφοορά Κωνσταντινίδη και Φύσσα και θα πάρει σχετικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση τη ΕΠΟ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ’ επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες».