Κατέκτησε το Super Cup Καβάλας και άλλαξε προπονητή ο Βύρωνας! Ντεμπούτο στους πάγκους για τον Αντώνη Λαδάκη

Αν και κατέκτησε το Super Cup Καβάλας ο Βύρωνας επικρατώντας του Ορφέα Ελευθερούπολης, η ομάδα άλλαξε προπονητη με τον Αντώνη Λαδάκη να αντικαθιστά τον Παντελή Στυλιανού.

Ο Λαδάκης που πέρασε με επιτυχία από τον Πανθρακικό ως ποδοσφαιριστής αναβαθμίζεται στην ομάδα του Βυρωνα όπου για μια πενταετια ήταν στην ακαδημία ως επικεφαλής.

Η ανακοίνωση του Βύρωνα: Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Αντώνης Λαδάκης. Η συνεργασία αυτή, επισφραγίζει την άριστη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο πλευρών τα τελευταία 5 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ο Αντώνης είναι επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, όπου και παραμένει.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το επόμενο βήμα στην καριέρα του γίνεται μέσω της ομάδας μας. Ο Αντώνης Λαδάκης έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 400 επαγγελματικές συμμετοχές έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες με παρουσία στις ομάδες του Νέστου Χρυσούπολης, του ΑΟΚ, του ΗΛΤΕΞ Λύκοι, του Αγροτικού Αστέρα, του Αστέρα Τρίπολης, του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και διαθέτει πιστοποίηση level 2 στο first team scouting.

Μαζί, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Κόουτς, προχωράμε μπροστά!

Σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!